Lantlig idyll

Vem saknar inte den friska luften, de gröna skogarna och framförallt lugnet på landet. om man dessutom kan befinna sig inom sex mils omkrest från 3 olika flygplatser (för man vill ju helst ha lite valmöjligheter när det gäller flyget) så är paradiset nära. Att paradiset skulle heta Långträsk och vara beläget i Norrland var det nog inte många som var beredda på. Men nu är det så iallafall! där finns alltifrån bredband (sedan 2004) till fiskevatten.

orten erbjuder även många andra charmerande inslag, som till exempel en mobbingfri skola (med elever), en lanthandel som inte bara säljer varor utan även sig själv och mycket, mycket mer. Nåja, kanske inte så mycket mer, men lite till finns det nog..
 vava

Hur som helst så finns all den information som jag nämnt här och lite till som kanske kan vara värt att nämna i rätt sammanhang nedtecknad på en hypermodern hemsida av topklass. (kära 92, vart tog du vägen?)

www.langtrask.com är sidan som gäller, hela dagen. man kan även få den som startsida, men man måste ordna det själv. dock har de skrivit ut en händig beskrivning på hur detta kan åstadkommas, om man använder internet explorer 0.1 beta.

 Nu kan man ju tycka att denna adress snarare låter som en guide till hur långt man måste gå för att sälja knark, men så är alltså inte fallet, någon knarkförsälning verkar inte förekomma på orten, åtminstone inte på ytan... men visst låter det lite skummt med en mobbingfri skola? det kanske har sina orsaker...

Det var allt för den här gången, nu skall jag spana in gästboken, eller kanske kolla vad som "hänt i byn" de senaste 20 minuterna. Fast med tanke på antalet underrubriker i denna kategori, delat på den tid som händelserna spänner över (tidigt 50-tal till idag) så är mina utsikersatt finna någon nyhet inte särskilt stora.

RSS 2.0