80 cl Jäger kan inte ha fel: Det var en kul fest igår

Själv minns jag inte så mycket av kvällen, men vi andra får väl kompletera med de bitar som saknas ur pusslet. Kvällens början är iaf inte så dimmig, den började som alla våra fester gör: med att vänta på att folk ska dyka upp.  40 minuter efter utsatt tid börjar också folk dyka upp och ölspelet kunde börja. Det fanns bara ett problem: de var inte tillräckligt heta ELLER coola för att få spela med mig. Vissa var det ena men inte det andra och stackars Jimmi råkade svara att han var varken eller.

Denna brist hos mina medmänniskor såg jag till att åtgärda på bästa möjliga sätt: var de inte tillräckligt coola fick de en iskall jäger och var de inte tillräckligt heta fick de en shot rom och varm oboy. Efter det var det bara att köra igång. Naturligtvis kom det en hel del klunkar min väg och som den rutinerade flaskdrickare jag är blev klunkarna allt mindre och pauserna allt längre tills första omgången var över.

Då var det dags att bli ännu hetare och coolare med nästa omgång gäster. Det är efter det här som minnet börjar svika, men om jag minns rätt så gick nykteristerna hem med vad som skulle kunna vara lätt nedlåtande flin på läpparna medan vi andra stod och shottade i köket. Det blev lite tjafs också men det löste sig snabbt och drickandet fortsatte i rasande fart.

Även Kalle dök upp, (!) som vanligt den finaste av gäster (och därför den senaste). Det absolut finaste med Kalle, förutom hans vinnande sätt och snygga kropp är, som han själv uttryckte det på msn inatt någon gång kring 04:12, när han precis kommit hem från festen: "ag är så jävla bra på att ta ifatt fylla numera. jag är nästan så bra så att det är tragiskt! fyafan".

I slutet av kvällen, då de som inte var riktigt lika coola och heta som vi andra sollats bort har jag för mig att det blev riktigt bögigt. Gittarren kom fram och lukas satt och drägglade över bard som spelade diverse komplicerade låtar och klagade på att han var för full för att kunna spela, Jag och kalle satt och disskuterade livet efter döden och andra saker som har med religion att göra och böghögar bildades, både i soffan och på golvet.

Vid det här laget fick Emo nog och sa till på skarpen, hon hade gått och lagt sig en timme tidigare och hade av någon mystiskt anledning haft svårt att sova. Sakta men säkert gick det väl upp för folk att det var dags och gå hem och tur var väl det för de där böghögarna vet man aldrig vart det kunnat sluta annars.

Det är ungerfär allt jag minns, förutom Petters fantastiska rekordförsök till Guiness rekordbok:
                                                                   
Om jag inte minns fel är det 16 st han lyckats trycka in i käften på tvären. Minst sagt imponerande! Nästan lika imponerande är mängden shots vi hällde i oss, det är max 20cl kvar i den literflaska jäger som var full i början av kvällen och romflaskan av samma storlek är i stort sätt tom den med. Bra jobbat grabbar! och tjejer även om det kändes som att Linn och Anja inte stod för lika stor del av supandet som oss andra.

Kommentera gärna om det är något underhållande som jag missat!

Mvh
Danne

Hur stor är din?

Jag minns inte ens sist jag satt här och försökte knåpa ihop något läsvärt, men ni som kollar bloggen sporadiskt har säkert blivit besvikna åtminstone de senaste 3 månaderna. De senaste veckorna har jag dock tänkt ta mig i kragen och har sakta men säkert, mestadels medan jag dushar, kommit fram till en någorlunda seriös text som jag tänkt publicera här. Nu har allt detta dush-filosoferande varit i onödan, för igår hade Anton födelsedagsparty och det var så pass oseriöst att jag måste skriva om det istället. otur kompis!

För det första kan det vara värt att gå igenom antons förberedelser, de är helt klart minnesvärda! Anton gillar ju brudar, av alla storlekar, och tyckte det skulle vara kul om det för en gångs skull kom fler än tre tjejer till en fest med gänget. Sakt och gjort, Anton ger sig ut på en quest att få tag i alla brudar han ens kännt lukten av sen han var 16. hundratals pinsamma telefonsamtal och ett antal timmars lunarstorm surfande senare har vi resultatet: Två tjejer dyker upp. (dessa två blev, i tur och ordning, ockuperade av Petter i ett hörn under hela kvällen)

Sen skulle det ha blivit tårta men på något mystiskt sätt bidde det ingen tårta, det bidde bål istället, och vilken bål det var! Eldorado juice har aldrig smakat bättre, i kombination med coctailbär och vitt lådvin blev det en delikat fördrink som, till min stora besvikelse, tog slut redan i början av kvällen.

lyckligtvis resulterade båldrickandet i att alla blev lite gladare och lite klumpigare än de var innan och snart var dansandet igång. I köket snackades det emo-grejer och i vardagsrumme hoppade folk från soffa till soffa och vrålade på Grease-låtar. Jag, Lollo och Lancia som stod i hallen och därför inte förskonades någon av dessa aktiviteter, så vi slängde in handduken och tog en välbehövlig paus från allt.

Vi lämnade av Lancia vid hennes bil och hon drog vidare mot Dubai, med den beresta Hatten som ända sällskap. Jag och Lollo gick åt andra hållet för att möte Tobbe och sen drog vi med honom till festen som, om möjligt urartat ännu mer. Minna hade på något sätt lyckats bli vättskrämd för Piere, som helt klart var den populäraste killen på festen. Hon låg och kröp på köksgolvet och försökte gömma sig under bordet, med ett krampaktigt tag om Kalles ben (eller var det verkligen benet).

Vid det här laget har jag för länge sedan gett upp försöken att uppskatta det hela i nyktert tillstånd och med halva bålskålen och ett par öl i magen blev festen allt mer underhållande. Det var på den här nivån som jag, Tobbe och Lollo kom till kvällens höjdpunkt: min kuk. Just det, ni läste rätt. Jag minns inte hur det började, men din mamma-skämten har lyckats yngla av sig, och vilken bastard det blev! Ramverket är mycket enkelt, men inom det rymms oändliga möjligheter.
"Såå hur stor är din kuk då?"
"min kuk är såå stor att...." fill in the blanks. Och om vi fyllde ut dem! om jag får säga det själv så blev jag den okrönte konungen på den här typen av skämt. Och naturligtvis, när man kommit på något så fundamentalt underhållande så måste man ju, som en full och glad medmänniska, dela med sig av allt det roliga. Sagt och gjort: Vi frågade nog alla som var där hur stor deras kuk och fick varieraned svar, alltifrån uppgivna suckar till arga blickar som följdes av ett "Större än din i allafall!"

Mina favortiter var nog ändå de här:
"min kuk är så stor attt:
-Första gången jag hade sex kallas för "The Big Bang".
-När den slaknar måste jag vråla "TIMBER!"
-Om jag får stånd när jag badar stiger havsnivån med två meter.
-folk på NASA tror att det är kinesiska muren de ser på satelitbilderna.
-De flesta tror att jag har två ben.
-Den ända kvinnan jag kan bröstknulla är frihetsgudinnan.

Osv. Det fanns många, många fler men om jag skulle lista alla skulle jag få sitta här hela dagen och med tanke på hur bakfull jag börjar bli är det inte något jag tänker utsätta mig själv för. Istället tänker jag avsluta med två saker. Först och främst vill jag lyckönska Lollo på hennes Norgeresa, hoppas allt löser sig! Sen vill jag också säga att du inte kommer behöva känna dig ensam där, Min kuk är nämligen så stor att jag alltid finns i närheten om du behöver mig!

//Daniel

RSS 2.0