_September and everything after.

Titeln på dagens blogginlägg är en parafrasering på albumet August and everything after med Counting Crows. Det är en sjukt bra skiva, och får fungera som mitt personliga soundtrack medan jag skriver detta. Du kan ju passa på att lyssna på den medan du läser också, den finns på spotify.

September har varit en händelserik månad för mig. Höjdpunkterna får ändå bli SM i SW och bokmässan. Eftersom jag redan skrivit rätt ordentligt om SM så hoppar jag över det den här gången, om ni verkligen vill få en uttömmande redogörelse är det bara att scrolla ned lite. Bokmässan var riktigt spännande i år, och jag köpte mig en hel del böcker. Jag fick även mina exemplar signerade av ett par författare, bland annat Nene Ormes och John Ajvide Lindqvist. Jag fick också lite tips kring mitt eget skrivande, och vilka förlag som riktade sig speciellt mot svenska Fantasyförfattare. Förhoppningsvis sitter jag där och signerar böcker själv om några år, helst redan nästa. Men då måste jag verkligen bli klar med det jag föresatt mig: 150 sidors färdig berättelse före nyår. Just nu ser det mörkt ut, men än så länge är det rätt gott om tid.

Nu skall jag fortsätta installera spel på min nya dator, det har ju blivit en sådan med. Den här börjar ju bli lite trött, och har faktiskt gjort sig förtjänt av en pension. Den kommer väl fortsätta användas till och från ett tag till, eftersom jag har lite separationsångest men snart så kommer den stå ute i förrådet och bara användas till att skriva på.

RSS 2.0