Den värsta dagen på mycket länge

Ibland är livet lätt att leva och ibland vill man helst dö. Idag var en sådan dag, då döden inte kan komma snart nog. Det började med att våra nya katter, som för övrigt är skitsöta monster ifrån helvetet, bestämmde sig för att öva stridsteknik mellan 00:00-05:00. Inte nog med det, de bestämde sig för att göra det genom att jaga varandra fort som fan, fram och tillbaka i sovrummet. de kom också fram till att om de råkade springa över/sätta klorna i/landa på någon stackars skittrött arbetare som desperat försöker somna så var det bara ett plus i kanten.

fem och en halv timme efter att jag gått och lagt mig somnar jag tillslut, totalt utmattad. Cirka en timme och 14 minuter senare vaknar jag, omtöcknad av att alarmet ringer för vad som måste vara fjärde eller femte gången. som en magsjuk zombie masar jag mig upp och inser att jag verkligen vill spy. Trotts denna önskan envisas jag med att äta frukost och eftersom det är den tiden av månaden då plånboken mest är någoting man sitter på för att göra det obekvämt för sig så blev det gröt. Havregrynsgröt som var sådär lagom ljummen.

Blir ju inte saken bättre av att jag blev försenad till jobbet, chefen blir sur när jag ringer honom och svär över alla bemanningföretag som finns. Sen kommer han på att jag inte ens ska vara på hans avdelning idag och ger mig nummret till den kvinna som jag skulle arbeta för idag.

joobet var surt och när jag kom hem för att käka lunch vid 1 hade emo precis gått upp....
väl hemma slänge jag i mig ännu en portion uppfriskande gröt (urk!) och släpade mig sedan tillbaka till jobbet. eftermiddagen spenderade jag på knä för att dra upp gräs mellan stenplattor medans några fula brudar låg och solade på en gräsmatta och tittade på.

nu orkar jag inte gnälla mer, även om det finns mycket mer att gnälla på, för nu är det läggdags för en arbetare som jag!

hejda hejda!

P.S det blir gröt till frukost imorgon med. D.S


Arbete, det är roligt!

Nu är snart arbetsveckan slut och det ska bli så jävla skönt med helg! Att arbeta på Riksbyggens fastighetsskötaravdelning har inte varit något direkt givande jobb, utom rent ekonomiskt. Bonnigare människor får man leta efter och enformigare arbetsuppgifter också. Trotts detta har jag klarat veckan utan att försova mig och vill oftast bara dö tills jag kommit in i duschen om mornarna. För fem år sen hade jag varit så sjukt emo över ett sånt här jobb men jag antar att till och med jag har växt upp lite! eller så är jag bara mer pengakåt nu än jag var då.

Hur det än är med den saken så vet jag iaf en karriär som inte är ämnad för mig och dessutom så lägger jag märkte till hur det ser ut i varenda rabbat jag går förbi. Jag hade egentligen tänkt skriva ett längre inlägg om hur mycket högre man värderar sin fritid när man arbetar men på grund av just denna omprioritering så anser jag att den timme som är kvar innan jag ska gå och lägga mig (klockan är just nu 21:00) är alldeles för dyrbar för att skriva en massa skit här som ändå bara 3-4 pers orkar läsa.


Tur att man inte är nörd

För om jag varit det hade jag eventuellt tyckt det här var roligt.

person nr 1 "ur a noob!"
 person nr 2 "who is the most noob? the noob or the noob who heals him?"
person nr 3 "the noob who gives water to the noob who heals the noob is the most noob."

Det är för fint väder och jag är för lat för att blogga, ha det så bra!

image41





RSS 2.0