Det blev en dag på stranden. (Vi vs Vädret)

Idag har det varit rätt soft... sov lite dåligt, så jag låg kvar och lyssnade på ljudbok hela morgonen. Det var inte föränn vid 12 tiden som jag kände för att ta mig upp ur soffan och hitta på något kreativt. Efter att ha snackat med Jimmi blev planen att först ta oss in till stan och klättra upp på ett utkickstack, vilket visade sig vara ett svettigt företag. Konditionen måste definitivt bättras på, och som ett första steg i den riktningen ska jag ut och springa imorgon. Väl där uppe pustade vi ut och drack läsk, kristin filmade lite och Jimmi spanade efter gula bilar så att han kunde slå mig, något han börjar bli otäckt bra på. Det är ditt fel Tobbe!

När vi tröttnat på utsikten och de arga insekter som hemsökte oss pga av läskdrickandet var det bara att gå ned för alla trapporna igen, för att lokalisera en buss som kunde ta oss till stranden. Sagt och gjort, iväg mot stranden bar det! Väl där visade sig vädret inte alls vara på samma soliga humör som vi, utan fick för sig att det här med moln och regn var en bra idé. Väl förberredda som alltid (nåja) så slängde vi upp en paraplybarriär över oss och våra saker och vägrade ge oss av bara för att vädret bråkade med oss. Dock fick vädret slutligen ge sig, det hade tagit ut sig under regnperioden tidigare och klarade helt enkelt inte av att ge oss ett rejält regnväder, så snart var det bara molnen kvar och lagom tills vi skulle gå (naturligtvis inte innan dess) så tittade solen fram igen.  Efter det begav vi oss hemmåt, lite lagom trötta och sega men eftersom det är Kristins sista kväll i Japan så är hon och Jimmi ute på stan igen nu och tar lite purikurabilder och käkar på något Yataiställe.  Själv har jag pluggat lite grand, men vill mest lyssna mer på ljudboken som jag är totalt fast i.

Jag har också ett annat projekt på gång, som säkerligen kommer att komma upp på bloggen i dagarna. Jag vill inte avslöja alltför mycket men det handlar mest om en bok jag håller på att läsa som handlar om studieteknik och Helhetsläsning, ett väldigt effektivt sätt att ta till sig information.

Hoppas Sverige inte har lika veligt väder som här!
/Dain

Kommentarer
Postat av: Lancia

Jorå, visst velar vädret här med. Vaknade upp till strålande sol i Hagsätra så vi kastade oss i bilen för att åka och köpa glass. Lagom tills vi kommer fram till Djurgårn så öppnar sig himlen och ett monsunregn deluxe vräker ner över oss. När vi kommer hem är det sol igen.

2009-07-04 @ 23:05:24
URL: http://lancia.blogg.se/
Postat av: Daniel

OMG vädret har PMS world wide.

2009-07-05 @ 03:51:02
URL: http://cardanai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0